Loading Events
All Events Succesvol digitaal transformeren
  • This event has passed.

Succesvol digitaal transformeren

February 21, 2021 @ 12:00 am

Op donderdag 4 maart hosten Royal HaskoningDHV Digital en Novius een live webinar over digitaal transformeren. Tijdens deze sessie van 75 minuten zullen experts Marc Beijen, Jaring Hiemstra en Frank Harmsen de complexiteit die gepaard gaat met digitale transformaties bespreken. Zij geven inspirerende voorbeelden en adviezen over hoe u digitale innovatie kunt organiseren.

Boost uw digitale transformatie

Organisaties moeten aan de slag met digitale transformatie, dat heeft 2020 nog duidelijker gemaakt. Markten zijn volop in beweging, technologische mogelijkheden en compliance-vereisten zijn groter dan ooit.

Het is voor organisaties essentieel dat zij zichzelf voortdurend blijven vernieuwen. Het uitvoeren van een eenmaal gekozen strategie is al lang niet meer voldoende; continue adoptie van innovatie is noodzakelijk om te kunnen overleven.

Opkomende technologieën zoals artificial intelligence, internet of things en robotica kunnen worden ingezet door uw organisatie maar ook door uw concurrenten. Tegelijkertijd blijkt de praktijk weerbarstig: succesvol digitaal transformeren is voor veel organisaties nog altijd een grote uitdaging.

Hoe maakt u de juiste keuzes uit de verschillende veranderopties en hoe voert u deze vervolgens succesvol door? Welke kansen gaat u benutten in termen van marktbenadering, businessmodellen, efficiëntieverbeteringen en technologie? En hoe moet u digitale innovatie organiseren?

In dit webinar bespreken digitale transformatie experts Marc Beijen, Frank Harmsen en Jaring Hiemstra de complexiteit die gepaard gaat met digitale transformaties en geven zij handvaten om deze hanteerbaar en succesvol te maken.

Date:
February 21, 2021
Time:
12:00 am