Loading Events
All Events Webinar: groeimodel voor testautomatisering
  • This event has passed.

Webinar: groeimodel voor testautomatisering

February 21, 2021 @ 12:00 am

In de reeks van webinars met betrekking tot `testautomatisering, wendbaar organiseren` staat de 2e webinar op de planning. In het eerste webinar hebben we het 3-lagen model behandeld. In dit webinar gaan we dieper in op wat er komt kijken bij het inrichten van testautomatisering. Het doel is testautomatisering toekomstvast op te zetten. Het uitgangspunt is dat een groeimodel helpt. Het laat je zien waar je staat en wat je moet doen om je ambitieniveau te bereiken.

Om een beeld te krijgen van wat er allemaal moet gebeuren voor een structurele inrichting hebben we een quickscan ontwikkeld. Door het uitvoeren van de quickscan ontstaat er een beeld hoe de organisatie er qua testautomatisering voor staat. Tevens wordt aangegeven wat je moet doen om het gewenste ambitieniveau te behalen. In het webinar bespreken we het groeimodel in een interactieve vorm. We gaan onder meer in op hoe je de gewenste situatie kunt bereiken, hoe je het aanpakt, wat er bij komt kijken en waar moet je op letten.

Door de combinatie van de theoretische achtergronden en het toepassen van het groeimodel dragen we de kennis over van dit volwassenheidsmodel.

 
Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Date:
February 21, 2021
Time:
12:00 am